Selectează Categorie
Selecteaza Localitate

Contacte

Formularul pentru a scrie un mesaj Administratorului

ATENȚIE!
Formularul pentru contactarea administrației se utilizează pentru a transmite un mesaj textual administrației site-ului. Vă rugăm să nu încurcați cu formularul pentru plasarea anunțurilor. Mesajul expediat prin intermediul acestui formular NU ESTE UN ANUNȚ! și acest mesaj NU VA FI VĂZUT DE NIMENI în afară de administratori.
Folosiți acest formular doar în cazul în care doriți să întrebați ceva sau să informați despre ceva administratorii site-ului.
Dacă mesajul Dvs se referă la un anunț existent, trebuie să indicați numărul anunțului (găsiți acest număr în bara de adrese a browserului, sau copiați adresa (URL-ul) paginii în întregime).
Numele, Prenumele Dvs
Denumirea Firmei Dvs
Adresa e-mail a Dvs
Telefon
Mesajul Dvs
Introduceţi codul de pe imagine (doar cifre şi litere latine)
Apăsați butonul ”Schimbă codul” până când veți obține un cod vizibil.
Schimbă codul
Echipa AvizInfo Romania este un grup de persoane care vin să Vă ofere servicii în promovarea business-ului, să Vă ajute să rezolvaţi problema care stă în faţa Dvs prin plasarea anunțurilor gratuite online pe site-ul nostru.

Proprietarul site-ului AvizInfo Romania este compania ABT Solutions - http://www.abtsolutions.net/
Adresa poștală din Marea Britanie:
Antelope Chambers, Antelope Walk, Cornhill, Dorchester, Dorset, DT1 1BE, United Kingdom

Pe această pagină puteți scrie un mesaj pentru administrația AvizInfo Romania în legătură cu orice problemă, plângere, propunere etc. Veți primi un răspuns garatat de către moderator sau administrator.
AcasăHartă SiteCondiții de utilizareAjutorContacte
Se încarcă ...